Tietoa pennunostajalle

 

Ancer's -pennut kasvavat kotiympäristössä, ollen perheenjäseniä. Pennut ovat tottuneet kodin ääniin, käsittelyyn ja ennen kaikkea ihmisten ja toisten koirien seuraan.

Ennen pentujen syntymää voit tulla tutustumaan rotuun ja koiriimme. Pentujen syntymän jälkeen voit tehdä alustavan varauksen pennusta. Samalla voimme sopia milloin voit tulla katsomaan pentuja. Pentuja on mahdollista tulla katsomaan kun pennut ovat yli kolme viikkoa. Tarvittaessa voimme sopia pennusta varausmaksun, joka on molempia osapuolia sitova.

Pennun tuloon kannattaa valmistautua, kerromme ja autamme sinua. Saat kirjalliset ruokinta-, madotus ja rokotusohjeet.

Pennun luovutus tapahtuu kun pentu on yli 7 viikkoa. Luovutuksen yhteydessä allekirjoitetaan Suomen Kennelliiton lomake "Sopimus koiran kaupasta". Lisäksi pennun ostajan on hyväksyttävä kolme lisäkohtaa:

* Koiraa ei saa myydä tai luovuttaa eteenpäin, ilmoittamatta siitä myyjälle.
* Myyjällä on etuosto-oikeus pentuun myyntihinnasta (jos pennusta luovutaan)
* Pentua ei saa lopettaa ilman kasvattajan suostumusta

Pennun hintaan sisältyy madotuksen lisäksi eläinlääkärin tarkastus (pennun terveystodistus). Pennulle laitetaan tunnistusmerkintä, mikrosiru tai tatuointi. Annamme pennun mukaan pentupaketin, jossa on mm. penturuokaa. Lisäksi pennun omistaja saa vuoden springerilehdet.

Autamme ja opastamme pennun ostajaa. Olemme kiinnostuneet pennun hyvinvoinnista ja kehityksestä. Pennunostaja on aina tervetullut kyläilemään meillä!

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä!
Heli ja Jarmo

puh. 040 553 6568 Heli
email

 

 

© Ancer's